CONTACT

 
 
 
 

THE BIZ-TEAM

Rob 

Co-Voorzitter BIZ

Als Co-voorzitter neem ik het voortouw in de onderlinge communicatie-lijnen en behoud deze transparant en duidelijk. Daarnaast neem ik het stukje evenementen voor mijn rekening.

Gaetano

Co-Voorzitter BIZ

Als Co-voorzitter regel ik jaarlijks de bloemen en de verlichting. Daarnaast ondersteun ik Rob bij de communicatie en het juridische uitzoekwerk. 

Johan

Penningmeester

Als Penningmeester houd ik mij bezig met de administratieve en financiële kant van de organisatie. Ik zorg ervoor dat we alle uitgaven kunnen verantwoorden naar onze leden.

Ciss

Secretaris

Als Secretaris neem ik de verslaglegging van onze vergaderingen op mij. Verder ben ik een creatieveling die erg graag meedenkt in nieuwe acties en mogelijkheden. Met de meiden van de Biz brainstorm ik dan ook graag!

Emy

Bestuurslid

Van alle markten thuis, ben ik de vliegende keep! Ik brainstorm ook graag met de meiden van de Biz en help mee om deze ideeën tot uitvoering te brengen. 

Marloe

Centrum Manager

Als Centrummanager houd ik mij bezig met het reilen en zeilen in het Centrum. Ik onderhoud de contacten tussen de verschillende partijen, gemeente, ondernemers, vastgoedeigenaren en bewoners. Heb een verbindende rol en een groot netwerk, waardoor ik snel kan schakelen en partijen bij elkaar kan brengen voor vruchtbare vooruitgang. Ook houd ik de social media up-to-date.

Fenneke

Centrum Fotografe

Als Centrum fotografe maak ik mooie foto's van de ondernemers die zijn te vinden op de site en social media.

Wat doen wij?


We komen als het kan 1x in de maand bij elkaar om te praten over de voortgang van ons Centrum.

Hoe gaat het? Wat is er nog nodig? Wie kan ons daarbij verder helpen?

Van daaruit stellen we een nieuw actieplan op, met grote doelen en kleine doelen, nog lopende dingen of nieuwe dingen, maar wel in kleine behapbare stappen, omdat we dit met zijn allen vrijwillig naast een eigen onderneming doen.

Iedereen heeft zo zijn eigen taak die past bij de persoon zelf om zo ons Centrum steeds iets verder te liften, op te vrolijken en te verrijken. 

Daar waar het kan werken we zelfstandig aan een taak, daar waar het nodig is versterken we elkaar!

Vele handen maken licht werk en zo komen we samen sneller vooruit!

Ben je centrumondernemer en wil jij ons Team graag komen versterken?